Als vrijwilliger aan de slag?

vrijwilliger

Coördinator docenten

Ben jij iemand die van aanpakken houdt, graag samenwerkt, zelfstandig kan werken én vraagbaak wil zijn voor docenten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als coördinator van de docenten ben je het aanspreekpunt van de docenten. Daarnaast stel je samen met de docenten het cursusprogramma samen. Tot slot organiseer je overleg met de docenten en de jaarlijkse informatieochtend, begin september.

Wat breng je mee?  

Je bent iemand die zelfstandig kan werken en die het leuk vindt om zaken te organiseren. Affiniteit of ervaring met het onderwijs is een pre. 

De gemiddelde tijdsbelasting is ongeveer één dagdeel (4 uur) per week, waarbij er piek- en dal periodes zijn gedurende het jaar. De werkzaamheden doe je vanuit je eigen werkplek of vanuit het Weeshuis in Culemborg. 

Gezien het belang en zwaarte van deze vrijwilligerstaken, hoort bij deze functie een vrijwilligersvergoeding. 

Gastvrouw/-heer

Wil je graag onze cursisten en docenten welkom heten, en hen een prettige lesavond bezorgen? Dan is gastvrouw/-heer iets voor jou. De taken zijn beperkt, dus er is voldoende tijd voor de uitvoeren van eigen werkzaamheden tijdens de werkuren of het lezen van een tijdschrift onder het genot van een kopje koffie of thee.

Afhankelijk van het aantal cursussen heb je 1x per week dienst. De diensten zijn van 19.45 – 22 uur op maandagavond. Uiteraard in overleg en alleen gedurende schoolweken. Locatie voor deze diensten is het Weeshuis in Culemborg.

Wat bieden wij onze vrijwilligers?

  • De VuWB biedt vrijwilligers ruimte voor ontplooiing, eigen inbreng, waardering en sociaal contact.
  • Wij verzorgen minimaal 2 maal per jaar een gezamenlijke bijeenkomst met vrijwilligers, docenten en het bestuur.
  • Er is de mogelijkheid om 1x per jaar een korting van maximum van € 50,-te krijgen op een cursus georganiseerd door de VuWB .
  • Vrijwilligersverzekering gedurende werkzaamheden voor de VuWB.

Interesse voor een functie?

Mail ons jouw kwaliteiten en talenten en vervolgens gaan we samen in gesprek. We zien jouw gegevens graag tegemoet met een mailtje aan info@vuwestbetuwe.nl. Binnen 5 werkdagen nemen we contact op.

Adresgegevens

Herenstraat 29
4101 BR Culemborg
Tel: 0345 – 65 03 10 (beperkte bezetting)
www.vuwestbetuwe.nl
info@vuwestbetuwe.nl

Facebook


Copyright © 2021 Volksuniversiteit West Betuwe. Design carografico.nl