Skip to main content

Vacature – Bestuurslid

De Volksuniversiteit West Betuwe verzorgt een aantrekkelijk breed aanbod van cursussen en workshops op de onderwerpen talen, creatief, bewegen, persoonlijke ontwikkeling, mens en maatschappij en culinair. De cursussen worden voornamelijk gegeven in het Weeshuis in Culemborg, maar sommige ook in Geldermalsen.

We zijn op zoek naar een bestuurslid dat zich vooral met marketing, pr en communicatie gaat bezighouden. De belangrijkste opgave is: ervoor zorgen dat nog meer mensen de weg naar onze cursussen vinden.

Het bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester, cursuscoördinator en een lid namens de docenten. We vergaderen maandelijks en het bestuurswerk kost gemiddeld een paar uur per week. Soms is er een week of paar weken meer te doen en soms niets.

Wat bieden wij?

  • Deel worden van een gezellig, hecht en enthousiast bestuur met ruimte voor ontplooiing, eigen inbreng, waardering en sociaal contact.
  • Er is de mogelijkheid om 1x per jaar een korting van maximaal € 50,- te krijgen op deelname aan een cursus van de Volksuniversiteit.

Als dit jou iets lijkt, als jij de Volksuniversiteit een warm hart toe draagt, dan willen wij jou graag ontmoeten. Wil je dan je gegevens sturen naar info@vuwestbetuwe.nl?