Skip to main content

Frans de Bruijn

Bestuurslid op voordracht van de docenten

In het grijze verkleden heb ik Onderwijskundige gestudeerd en heb daarna het grootste deel van mijn leven in de opleidingenhoek gewerkt bij bedrijven (NS, Getronics, CEDEO, KPN).

Als trainer, leerstofontwikkelaar, adviseur en als leidinggevende. Ik heb ook mogen meewerken aan de geboorte en groei  van wat nu bekend staat als E-learning.

Bestuurlijke ervaring heb ik verder opgedaan als bestuurslid van enkele stichtingen en (tot voor kort) bij de Gelderlandfabriek in Culemborg.

Maar ook nu na mijn pensioen blijft leren en zelfontwikkeling mij trekken.

De keuze voor een rol als vertegenwoordiger van de docenten in het bestuur van de VU West Betuwe was dan ook niet moeilijk. Heerlijk om weer in zo’n professionele omgeving te mogen werken aan de verbetering van de kwaliteit, de verbreding van het aanbod en de groei van het gebied waarvoor we werken.