Skip to main content

Schrijvend stilstaan bij verlies en rouw – Culemborg 6-4-2022 t/m 20-4-2022

Cursusinformatie

Vanaf 06/04/2022 - 20/04/2022
Tijd 10:00 - 12:00
Aantal lessen 3
Prijs € 82,50
Boeken n.v.t.
Locatie Culemborg, Het Weeshuis
Docent Marga Compaijen - docent Rouwverwerking

Locatie


Cursusinhoud

Cursuscode 722

Tijdens drie bijeenkomsten sta je stil bij jouw verlies door te schrijven.

Een dierbare verliezen, je werk, je gezondheid, je huisdier, ieder verlies heeft een grote impact op je leven. Zelfs na jaren kun je overvallen worden door verdriet of een gevoel van diep gemis. Jouw levensverhaal krijgt een wending. Hoe kun je je daartoe verhouden? Hoe vind je een weg in deze nieuwe situatie?

Schrijven kan je helpen om gedachten te ordenen en gevoelens te uiten. Iets van je af schrijven of juist naar je toe schrijven. Schrijven kan ook verbindend werken. Door jouw verhaal te vertellen en te luisteren naar het verhaal van anderen, kun je je getroost, herkend en erkend voelen. Dit kan je kracht geven.

Tijdens de bijeenkomsten schrijf je aan de hand van een mooie zin, een afbeelding, een gedicht of songtekst over jouw rouw- en verlieservaring. Kleine schrijfopdrachten die een groot effect kunnen hebben.

‘Wat er ontstaat met woorden, met een gedicht, is een opening die ik eerder niet zag’ (deelnemer tijdens bijeenkomst, 2021)

Je bent van harte welkom. Alle verliezen mogen er zijn en verdienen erkenning. Schrijfervaring is niet nodig: laat je pen het werk doen en schrijf vanuit je gevoel. Dat is altijd goed. Neem wel een schrift en pen mee.

Klik hier om je in te schrijven.

Heb je een vraag aan de docent over deze cursus, klik dan hier.

Klik hier voor het interview met docente Marga Compaijen.

Cursusdata

6 april; 13 april; 20 april