Kookworkshop Amuse Kerst diner vrijdag 16-12-2022

Cursusinformatie

Vanaf 16/12/2022
Tijd 18:00 - 22:00
Aantal lessen 1
Prijs € 39,50
Boeken N.V.T.
Locatie Culemborg, Bolderburen
Docent Trea Verlangen - docent Koken

Locatie


Cursusinhoud

Cursuscode 239

We gaan koken!!
Heb jij zin in een culinaire avond? Schrijf je snel in, er zijn maar 8 plaatsen per avond. Voor komend najaar staan 4 avonden gepland. Je kan je per avond opgeven.
Tijdens de kookavonden ontmoet je lekkerbekken, leer je iets nieuws en heb je een leuke avond. Uiteraard proeven we, onder het genot van een drankje, wat we bereid hebben en als we geluk hebben blijft er iets over voor het thuisfront.
Je hebt niets nodig, behalve goede zin!

Hou jij van kerst maar heb je geen zin in keukenstress? Meld je dan aan voor deze kookavond. We koken een aantal kerstamuses die gemakkelijk zijn uit te voeren en aan te passen tot een grotere portie ( hoofdgerecht )zodat je zelf een kerstmenu kunt samenstellen.
Wij ontvangen je om 18.00 uur met een drankje en een hapje, we nemen de avond en de recepturen met je door. Elke deelnemer maakt een gang met 3 verschillende gerechtjes. De avond zal ca 4 uur duren
Na alle voorbereidingen leggen we de laatste hand aan de gerechten en gaan we aan tafel. We eten met z’n allen onder het genot van een drankje.
Het wordt een gezellige, leerzame en smaakvolle avond in informele sfeer.

Wat denk je bv van een steaktartaar of een vitello tonato of een heerlijk soepje die je van te voren kunt maken en invriezen? Of een heerlijk gestoomd vispakketje uit de oven? Of een heerlijk gerechtje met gestoomde/gegrilde groentes? Of,of,of…..Vlees, vis of vega? Het zit er allemaal in!

 

Klik hier om in te schrijven

Heb je een vraag aan de docent over deze cursus, klik dan hier

Cursusdata

14-10-2022

Adresgegevens

Herenstraat 29
4101 BR Culemborg
www.vuwestbetuwe.nl
info@vuwestbetuwe.nl

Facebook


Copyright © 2021 Volksuniversiteit West Betuwe. Design carografico.nl