Skip to main content

Hoe word je de beste versie van jezelf – Donderdag 26-1-2023 t/m 16-2-2023

Cursusinformatie

Vanaf 26/01/2023 - 16/02/2023
Tijd 09:30 - 12:30
Aantal lessen 4
Prijs € 165,-
Boeken N.v.t.
Locatie Culemborg, Het Weeshuis
Docent Paula Repi - docent Persoonlijke Ontwikkeling

Locatie


Cursusinhoud

Cursuscode 282

Hoe staat het met jouw kwaliteiten?
Ben je tevreden in wat je doet?
In deze korte cursus leer je jezelf (nog beter) kennen, worden je (verborgen) kwaliteiten inzichtelijk en zijn ze makkelijker toe te passen. We oefenen veel en de technieken zijn simpel zodat je ze zelf ook kunt gebruiken. Het gaat om oefeningen uit Familie- en Systeem-opstellingen, Haptotherapie en Transactionele Analyse.

Wat ga je doen in 4 modules
Om iets van jezelf te kunnen laten zien, is het belangrijk dat je goed in je lijf zit. Wat je voelt draag je ook naar buiten. In de eerste module gaan we oefenen om aanwezig te zijn in je lichaam. Makkelijke oefeningen die je zelf kunt blijven toepassen. Ook wordt duidelijker hoe jij naar de wereld kijkt en hoe de wereld naar jou kijkt.

In de tweede module ga je inzicht krijgen of je een plek hebt en of je op de goede plek staat binnen het familiesysteem. Iedereen heeft recht op een eigen plek. Hoe leef je je leven als je bijvoorbeeld altijd de “verzorgende” in je jeugd bent geweest? Is er dan ruimte om jezelf en jouw kwaliteiten te laten zien? Ben je een “gever” of een “ontvanger”? Hoe is jouw balans hierin? Met geven is niets mis! Wel als je daar tegenover niet of moeilijk kunt ontvangen. En omgekeerd.

In de derde module ga je aan de slag met leven in het nu! Zijn er situaties en personen die nu nog een onderdeel van je leven zijn waardoor jouw energie wegstroomt? Een ex-partner, een ex-werkgever, een niet meer zo’n goede vriendin, etc. Om kwaliteiten van jezelf te laten zien, is het van belang dat je verschil kunt maken tussen het mijn en dijn. Want wat draag je vanuit die ander of vanuit die relatie of uit het verleden nog bij je? Denk hierbij ook aan gedragspatronen of conditioneringen?

In de vierde module ga je kijken naar jouw kernwaarden en kwaliteiten en naar datgene wat de aandacht nog verdient. Dat doen we vanuit je ervaringen uit de voorgaande modules: hoe het is om in je lichaam te zitten, of je op je plek staat en hoe je bezig bent met situaties in het nu.

Je bent van harte welkom!

Klik hier om je in te schrijven

Heb je een vraag aan de docent over deze cursus, klik dan hier

Cursusdata

26-1-2023, 2-2-2023, 9-2-2023, 16-2-2023