Skip to main content

Tekenen met de BIC balpen Zaterdag 19-3-2022 t/m 16-4-2022

Cursusinformatie

Vanaf 19/03/2022 - 16/04/2022
Tijd 10:00 - 12:00
Aantal lessen 5
Prijs € 137,50
Boeken n.v.t.
Locatie Culemborg, Het Weeshuis
Docent Ellen van Vollenhoven - docent Tekenen

Locatie


Cursusinhoud

Cursuscode: 714

In 5 lessen neemt docent Ellen van Vollenhoven je mee in de wondere wereld van de iconische BICbalpen. Een pen die vele kunstenaars en illustratoren inspireert vanwege de prachtige, dikke hardblauwe inkt.

Bij “Biccen met Ellen” is ruimte voor ontdekken, experimenteren, plezier en verwondering. Op een eenvoudige en verrassende manier maak je kennis met materialen, tekentechnieken en beeldende kunst. Iedere les beginnen we ter introductie en inspiratie met
voorbeelden uit de kunstgeschiedenis of wat er heden speelt of te zien is in de kunstwereld. Verschillende manieren van tekenen komen aanbod en ideeontwikkeling.

Tijdens de les word je uitgedaagd om vanuit de opdracht tot eigen creatieve oplossingen te komen. Ellen coacht je tijdens haar lessen door op een andere manier te leren kijken en zo ideeën te vertalen naar je tekening. Het proces is belangrijker dan het eindpunt.

We sluiten de les af door in de laatste 10 minuten elkaars werk en bevindingen te bespreken, zo leren we van elkaars tekeningen.

Tijdens de pauze is er de mogelijkheid koffie of thee te halen en/of te drinken in de Witte Schuur of in de heerlijke museumtuin van het Weeshuis. Bij mooi weer is de tekenles buiten in de tuin! Na de les ga je naar huis met verrassende resultaten!

Als blauw nog niet je favoriete kleur was dan wordt dat het wel. Trakteer jezelf of geef lessen cadeau. Doe je mee?

Klik hier om je in te schrijven

Heb je een vraag aan de docent over deze cursus, klik dan hier

Cursusdata

19 mrt , 26 mrt, 2 april, 9 april, en 16 april