Skip to main content

Beter Fotograferen met je mobiel maandag 7-11-2022 t/m 14-11-2022

Cursusinformatie

Vanaf 07/11/2022 - 14/11/2022
Tijd 19:00 - 21:30
Aantal lessen 2
Prijs € 70,-
Boeken N.V.T.
Locatie Culemborg, Het Weeshuis
Docent Arjan van der Beek - docent Fotografie

Locatie


Cursusinhoud

Cursuscode 202

Je ziet het tegenwoordig overal, iedereen fotografeert met zijn of haar mobiel. Maar wist je dat je heel eenvoudig betere foto’s kan maken met je mobiel?

Aan de hand van een duidelijke presentatie beginnen we met handige tips over instellingen die je kunt veranderen in je telefoon.
Vervolgens wordt aan de hand van pakkende en sprekende voorbeeld foto’s de compositie regels besproken. Met deze regels in het achterhoofd, zul je zien dat met mooiere foto’s thuiskomt.
De tussenliggende week hebben de deelnemers de tijd en de gelegenheid hun mooiste foto in te sturen en deze worden de tweede les voorzien van positieve feedback.
Tot slot gaan we aan de gang met de nabewerking op de telefoon van de gemaakte foto’s. Met een paar vinger bewegingen zet je een kleurenfoto om in een zwart-wit foto met een prachtig contrast, of pas je een HDR bewerking toe. Kortom er gaat een wereld van mogelijkheden open die jouw foto’s tot prachtige platen maakt. Maar de basis is natuurlijk een goede foto; en die gaan we leren maken.
Kortom een laagdrempelige cursus die voor iedereen, die weet hoe zijn of haar mobiel aan kan zetten, leuk en interessant is.

Benodigd materiaal: pen en papier, mobiel met camera (smartphone) met volle accu.

Klik hier om in te schrijven

Heb je een vraag aan de docent over deze cursus, klik dan hier

Cursusdata

7-nov-22, 14-nov-22,