Skip to main content

Zaterdag 9 september – informatie ochtend nieuw cursusjaar en Open Monumentendag

Op zaterdag 9 september van 10.00 uur tot 12.00 uur is de informatie ochtend voor het nieuwe cursusseizoen in het Weeshuis in Culemborg. In de ochtend zijn docenten aanwezig om informatie te geven over hun cursussen en om samen met jou te onderzoeken welke cursus het beste past. Zeker bij een talencursus is het belangrijk om in een persoonlijk gesprek af te stemmen hoe groot de woordenschat is van die taal en wat je al weet van de grammatica.

Natuurlijk ben je ook welkom op deze informatie ochtend als je interesse hebt om zelf een cursus te geven via onze organisatie of als je vrijwilliger wilt worden. Kortom: de informatie ochtend is meer dan alleen een presentatie voor het nieuwe cursusjaar. Het is de manier om kennis te maken met het bestuur, vrijwilligers en docenten. Dus reserveer alvast een plekje in jouw agenda voor zaterdagochtend 9 september en wees welkom in het Weeshuis.

Omdat het ook Open Monumentendag is heeft u de mogelijkheid om van 12.00 tot 17.00 uur gratis het Elisabeth Weeshuis Museum te bezoeken. Voor meer informatie klik hier.