Vacature: bestuurslid marketing & communicatie


Vind je het leuk om het Marketing en Communicatiebeleid vorm te geven bij een Stichting in verandering? Bezit je genoeg tact en doorzettingsvermogen om een vrijwilligersgroep mee te krijgen ? Dan komen we graag met je in contact!

Wat ga je doen?

  • Je ontwikkelt het strategisch meerjarenplan Marketing en Communicatie.
  • Je bewaakt de uitvoering van het Marketing en Communicatiejaarplan.
  • Je ontwikkelt een passende (on- en offline) communicatiestrategie.
  • Je initieert activiteiten op het gebied van: persberichten, actualiseren website, opstellen nieuwsbrief en dergelijke.
  • Je bewaakt de huisstijl van de VuWB.

Verder vinden we het van belang dat je collegiaal kunt samenwerken in een team dat statutair bestaan uit 5 leden. De functies van Voorzitter en Bestuurslid Marketing en Communicatie zijn momenteel vacant. Je kunt je conformeren aan genomen besluiten. Als dit nodig is ben je bereid en in staat om ook zelf (tijdelijk) operationele activiteiten uit te voeren. Affiniteit met onderwijs en leeractiviteiten is een pré. Voor de uitvoering van de Marketing en Communicatieactiviteiten zijn 2 enthousiaste vrijwilligers beschikbaar.

Wat bieden wij?

  • De VuWB biedt vrijwilligers ruimte voor ontplooiing, eigen inbreng, waardering en sociaal contact.
  • Wij verzorgen minimaal 2 maal per jaar een gezamenlijke bijeenkomst met vrijwilligers, docenten en het bestuur.
  • Er is de mogelijkheid om 1x per jaar een korting van maximum van € 50,-te krijgen op een cursus georganiseerd door de VuWB.
  • Vrijwilligersverzekering gedurende werkzaamheden voor de VuWB.

De gemiddelde tijdsbelasting is ongeveer één dagdeel (4 uur) per week, waarbij er piek- en dal periodes zijn gedurende het jaar. Je doet de werkzaamheden vanuit huis, waarbij er regelmatig overleg plaatsvindt in het Elisabeth Weeshuis in Culemborg.

Interesse in deze functie?

Mail ons jouw kwaliteiten en talenten en vervolgens gaan we samen in gesprek. We zien jouw gegevens graag tegemoet in een mail aan info@vuwestbetuwe.nl. Binnen 5 werkdagen nemen we contact op.

Adresgegevens

Herenstraat 29
4101 BR Culemborg
Tel: 0345 – 65 03 10 (beperkte bezetting)
www.vuwestbetuwe.nl
info@vuwestbetuwe.nl

Facebook


Copyright © 2021 Volksuniversiteit West Betuwe. Design carografico.nl