Op veilige wijze naar les

22 september 2021

Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter niet langer een verplichting, maar wordt het een advies. Gelukkig is de andere nieuwe maatregel, het coronatoegangsbewijs, niet van toepassing voor onze activiteiten en in de locaties waar wij les geven.

Met de 1,5 meter afstand zijn we de afgelopen maanden vertrouwd geraakt, ook bij de Volksuniversiteit West Betuwe. We hebben ervaren, dat docenten prima les kunnen geven met deze maatregel en dat cursisten het heel fijn vinden om op 1,5 meter afstand les te krijgen. Het geeft een veilig gevoel.

Graag willen we dit veilige gevoel vasthouden, ook na de versoepelingen van 25 september. Zo blijft er in iedere lesruimte gel aanwezig om tafels te desinfecteren en zorgen docenten voor regelmatige ventilatie van de lesruimte. In cursuslokaal 1 van het Weeshuis in Culemborg is zelfs een meter geïnstalleerd, die een signaal geeft, wanneer ventilatie nodig is. Daarnaast blijven algemene regels van kracht, zoals regelmatig handen wassen, niezen en hoesten in elleboog, en thuisblijven bij klachten. De 1,5 meter maatregel laten we los, mits cursisten en docent zich hier prettig bij voelen. Zo zorgen we samen voor een veilige les voor alle aanwezigen en dat geeft een extra welkom gevoel.

Adresgegevens

Herenstraat 29
4101 BR Culemborg
Tel: 0345 – 65 03 10 (beperkte bezetting)
www.vuwestbetuwe.nl
info@vuwestbetuwe.nl

Facebook


Copyright © 2021 Volksuniversiteit West Betuwe. Design carografico.nl