Inschrijving geopend!

6 september 2021

Afgelopen zaterdag 4 september was de start van het nieuwe cursusseizoen met de traditionele informatie ochtend. Tussen 10 en 12 uur waren meerdere docenten aanwezig in het Weeshuis om (nieuwe) cursisten te informeren over hun cursussen. Een gezellige ochtend waarin niet alleen (nieuwe) cursisten, maar ook docenten en vrijwilligers elkaar na een jaar online weer live konden ontmoeten.

Uiteraard is de informatie ochtend niet de enige manier om in te schrijven. Op deze website staat bij iedere cursus een inschrijfformulier om je aan te melden. Twijfel je nog over een cursus, bijvoorbeeld omdat je niet zeker weet welk taalniveau je hebt, of wil je meer informatie, vul dan het contactformulier in. Dit staat ook bij iedere cursus. De docent neemt dan binnen 5 werkdagen contact met je op om persoonlijk jouw vraag te bespreken.

Voor iedere cursus geldt, dat deze doorgaat bij een minimum aantal deelnemers. Wacht daarom niet met inschrijven, maar doe het gelijk. Des te eerder weet je of de cursus van jouw keuze doorgaat.

We wensen je veel leerplezier en zien je graag bij de Volksuniversiteit West Betuwe!

Adresgegevens

Herenstraat 29
4101 BR Culemborg
Tel: 0345 – 65 03 10 (beperkte bezetting)
www.vuwestbetuwe.nl
info@vuwestbetuwe.nl

Facebook


Copyright © 2021 Volksuniversiteit West Betuwe. Design carografico.nl