Aanscherping coronamaatregelen

9 november 2021

De persconferentie van vrijdag 26 november was duidelijk: alle cursussen, die na 17 uur starten kunnen niet langer op locatie gegeven worden. Dit betekent, dat deze per direct stoppen of online verder gaan. De betreffende docenten van deze avondcursussen gaan de cursisten zelf berichten over de wijze, waarop zij dit gaan invullen.

Voor alle cursussen, die overdag worden gegeven, gelden de basisregels die sinds 6 november van toepassing zijn. Zo is het weer verplicht om in publieke ruimtes, waar geen coronatoegangsbewijzen worden gevraagd, een mondkapje te dragen. Dit betekent een mondkapje dragen in de locaties in Culemborg en Geldermalsen. Op het moment dat je in de cursusruimte bent, mag het mondkapje af.

Voor bewegingslessen, zoals yoga en werelddans, en teken- en schilderlessen gelden andere regels. Hier vraagt de docent bij toegang om je coronatoegangsbewijs en je ID te tonen.

De basisregels zijn:
• Was je handen vaak en goed;
• Draag een mondkapje in gebouwen waar een toegangsbewijs niet verplicht is;
• Geef elkaar de ruimte, 1,5 meter is een verplichte afstand;
• Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen
Uiteraard zorgen onze docenten ervoor dat de cursusruimtes regelmatig geventileerd worden.

We hopen van harte dat je samen met ons de basisregels en genoemde maatregelen wilt respecteren. Alleen zo kunnen we samen zorgen voor een veilige omgeving voor onze cursisten, docenten en vrijwilligers.

Adresgegevens

Herenstraat 29
4101 BR Culemborg
Tel: 0345 – 65 03 10 (beperkte bezetting)
www.vuwestbetuwe.nl
info@vuwestbetuwe.nl

Facebook


Copyright © 2021 Volksuniversiteit West Betuwe. Design carografico.nl