Kookworkshop Pasta vrijdag 16 sept. 2022

Cursusinformatie

Vanaf 16/09/2022
Tijd 18:00 - 22:00
Aantal lessen 1
Prijs € 37,50
Boeken N.V.T.
Locatie Culemborg, Bolderburen
Docent Trea Verlangen - docent Koken

Locatie


Cursusinhoud

Cursuscode 236

We gaan koken!!
Heb jij zin in een culinaire avond? Schrijf je snel in, er zijn maar 8 plaatsen per avond. Voor komend najaar staan 4 avonden gepland. Je kan je per avond opgeven.
Tijdens de kookavonden ontmoet je lekkerbekken, leer je iets nieuws en heb je een leuke avond. Uiteraard proeven we, onder het genot van een drankje, wat we bereid hebben en als we geluk hebben blijft er iets over voor het thuisfront.
Je hebt niets nodig, behalve goede zin!

Wil je verse pasta leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! Wil je Spaghetti, tagliatella, farfalle of toch ravioli maken? Uiteraard maken we er ook een saus of vulling bij bv putanesca, pesto of geroosterde paprikasaus.

Ik ontvang je om 18.00 uur met een drankje en antipasti en we nemen de avond en de recepturen met elkaar door. Elke deelnemer maak zijn eigen pasta en saus naar keuze. Maak gerust een dubbele hoeveelheid om het thuisfront ook mee te laten genieten De avond zal ca 4 uur duren
Na alle voorbereidingen leggen we de laatste hand aan de gerechten en gaan we aan tafel. We eten met z’n allen onder het genot van een drankje.
Het wordt een gezellige, leerzame en smaakvolle avond in informele sfeer.

Klik hier om in te schrijven

Heb je een vraag aan de docent over deze cursus, klik dan hier

Cursusdata

16-9-2022

Adresgegevens

Herenstraat 29
4101 BR Culemborg
www.vuwestbetuwe.nl
info@vuwestbetuwe.nl

Facebook


Copyright © 2021 Volksuniversiteit West Betuwe. Design carografico.nl