Skip to main content

Kerstworkshop realistisch natuurtekenen maandagavond 11-12-2023 t/m 18-12-2023

Cursusinformatie

Vanaf 11/12/2023 - 18/12/2023
Tijd 19:00 - 21:30
Aantal lessen 2
Prijs € 75,- incl. materiaal
Boeken N.V.T.
Locatie Culemborg, Het Weeshuis
Docent Rebecca Engels - docent Realistisch Natuurtekenen

Locatie


Cursusinhoud

Cursuscode 381

Tijdens deze workshop leer je basistechnieken van het tekenen met kleurpotlood. In deze kersteditie ga je aan de slag met bijvoorbeeld hulst, maretak of een dennenappel.

Waar begin je? Welke kleuren gebruik je? Hoe meng je ze?

In twee keer 2.5 uur maak je kennis met verschillende materialen. Rebecca Engels vertelt je over haar favoriete soorten papier en potloden en laat allerlei andere tools zien die van pas komen tijdens het tekenen met kleurpotlood. Ze laat je zien en ervaren hoe de verschillende materialen werken en hoe je stap voor stap een realistische tekening maakt. In dit geval helemaal in de kerstsfeer. Je gaat vooral zelf lekker aan de slag! Je doet een aantal oefeningen in het kerstthema met kleurpotlood om te ontdekken hoe het werkt, bijvoorbeeld het tekenen van een dennentakje.

Deelnemers zijn vaak verbaasd over hun eigen kunnen! Tijdens het tekenen met kleurpotlood is er altijd een moment dat je denkt ‘dit gaat niet lukken’. Rebecca helpt je door dit moment heen te werken en door te gaan. Dan zul je zien dat je verrassende resultaten kunt behalen.

Alle materialen zullen aanwezig zijn bij de workshop.

Heb je na de workshops de smaak te pakken? Meld je dan ook aan voor de tekencursus waarin je in 6 lessen een plant of dier naar keuze tekent.

Voor wie? Vanaf 18 jaar tot 100 jaar, beginners of al met iets meer ervaring

Klik hier om je in te schrijven

Klik hier om contact op te nemen met de docent

Cursusdata

11-12-2023, 18-12-2023