Skip to main content

Administratieve duizendpoot gezocht!

Ben jij iemand die het leuk vindt om de administratie op orde te hebben,  graag samenwerkt, zelfstandig kan werken én zich bezig wil houden met het plaatsen van de cursusinformatie op de Website? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als vrijwilliger ICT & Logistiek is het jouw taak om samen met de coördinator en de penningmeester te zorgen voor de administratieve ondersteuning van alle cursussen en activiteiten in de regio West Betuwe. Daarnaast ben je nauw betrokken bij het up-to-date houden van de cursusinformatie op de Website.

Wat breng je mee?  

Je bent iemand die nauwkeurig is, graag zelfstandig werkt en het leuk vindt om alles tot in de puntjes op orde te hebben. 

Wat bieden wij?

  • De VuWB biedt vrijwilligers ruimte voor ontplooiing, eigen inbreng, waardering en sociaal contact.
  • Wij verzorgen minimaal 2 maal per jaar een gezamenlijke bijeenkomst met vrijwilligers, docenten en het bestuur.
  • Er is de mogelijkheid om 1x per jaar een korting van maximum van € 50,-te krijgen op een cursus georganiseerd door de VuWB.
  • Vrijwilligersverzekering gedurende werkzaamheden voor de VuWB.

De gemiddelde tijdsbelasting is ongeveer één dagdeel (4 uur) per week, waarbij er piek- en dal periodes zijn gedurende het jaar. De werkzaamheden doe je vanuit je eigen werkplek thuis of vanuit het Elisabeth Weeshuis in Culemborg.

Interesse? Stuur dan jouw cv met motivatie naar info@vuwestbetuwe.nl