Aanpassing cursustarieven 2021-2022

Helaas hebben wij de tarieven voor onze cursussen voor het jaar 2021-2022 met gemiddeld 15% moeten verhogen. Dit is onder andere het gevolg van de Covid-19 pandemie die wij het afgelopen jaar hebben moeten trotseren.

Zoals bekend, heeft er maar een beperkt aantal cursussen doorgang kunnen vinden terwijl de vaste lasten van de Volksuniversiteit wel gewoon zijn doorgelopen. Daarnaast hebben wij behoorlijk moeten investeren in automatisering voor o.a. online cursussen, thuiswerken en een nieuwe website.

Ook hebben we geconstateerd dat het zeer lastig is om met alleen onbetaalde vrijwilligers alle taken uit te voeren die
u van ons mag verwachten. Daarom is besloten om een coördinator aan te trekken die voor de werkzaamheden een vrijwilligersvergoeding ontvangt.

Met onze nieuwe cursustarieven zitten wij nog steeds onder het gemiddelde tarief van de verschillende Volksuniversiteiten. Daarmee acht het bestuur de verhoging van de cursusprijs verantwoord en nog steeds passend bij de doelstelling van de Volksuniversiteit.

Als bestuur doen wij al het noodzakelijke om de kosten tot een minimum te beperken maar helaas is deze verhoging van de cursusprijs noodzakelijk om ook in de toekomst een volwaardig programma van cursussen aan te kunnen blijven bieden.

Adresgegevens

Herenstraat 29
4101 BR Culemborg
www.vuwestbetuwe.nl
info@vuwestbetuwe.nl

Facebook


Copyright © 2021 Volksuniversiteit West Betuwe. Design carografico.nl